www.Werkplaatsenjeugd.nl

Kennis over effectieve jeugdhulp op één plek!

De dertien Academische Werkplaatsen Transformatie Jeugd en ZonMw lanceerden – tijdens de PraktijkVoorbeeldenParade Sociaal Domein op 24 september 2018 – met trots Werkplaatsenjeugd.nl. Dé plek die je inspireert door nieuwe kennis waarmee je in jouw regio de jeugdhulp effectiever kunt maken.

Werkplaatsenjeugd.nl
In dertien academische werkplaatsen transformatie jeugd bouwen professionals, onderzoekers, opleidingen, gemeenten samen met ouders en kinderen door heel Nederland aan effectievere jeugdhulp. Opgedane kennis is voor iedereen beschikbaar en wordt gedeeld op de nieuwe, gezamenlijke website Werkplaatsenjeugd.nl. Van uitgebreide onderzoeken, tot praktische tools en infographics. Van goede voorbeelden in de jeugdhulp, tot praktijkverhalen uit de werkplaatsen. De academische werkplaatsen verzamelen kennis om gemeenten te ondersteunen bij de uitdaging om de jeugdhulp effectiever te maken. Neem een kijkje op de website om te zien wat er al beschikbaar is!

Ontmoet de Werkplaatsen
Het live ontmoeten van de werkplaatsen was mogelijk tijdens de Praktijk Voorbeelden Parade Sociaal Domein (24 september, 1 en 8 oktober 2018) en de Voor de Jeugd Dag 2018 (5 november 2018). Ook op diverse andere events maak je kennis met de werkplaatsen. Zie hiervoor de agenda op de website. Voor actuele informatie volg je de werkplaatsen via @WPJeugd.